IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен не мисли, че бракът ѝ може да бъде спасен

10 октомври 2022 14 30

Преди седмица тя и Том Брейди наеха бракоразводни адвокати

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Идва ли краят на един от най-дългите бракове в развлекателната индустрия?

Жизел Бюндхен и Том Брейди от месеци са в заглавията на медиите, но този път не с историческите си постижения в кариерата или примерното си семейство, а заради съмнения за проблеми помежду си и слухове за развод. Двамата, според множество източници, отдавна се опитват да оправят ситуацията и да преодолеят неприятностите, но краят може да не бъде щастлив.

Според близък до двойката, Жизел е категорична, че с брака ѝ е свършено и не смята да се бори повече за него. Вътрешният човек допълва, че тя е готова да продължи с живота си, в който да не влиза Том Брейди, като обърне и повече внимание на завръщането си към модата и другите си бизнес начинания.

„Тя приключи с този брак. Беше разстроена дълго време и все още ѝ е трудно, но смята, че трябва да продължи напред. Не вярва, че ситуацията може да се оправи“, казва източникът пред списание People. По думите му, моделът се чувства добре, имайки предвид, че 13-годишният ѝ брак е пред своя край. В момента Бюндхен и Брейди не комуникират, като и двамата се опитват да начертаят следващите си стъпки.

Жизел има две деца от Том – Бенджамин Рей (12) и Вивиан Лейк (9), като се превърна и в доведена майка на Джон Едуард (15), който се ражда от връзката на спортиста с Бриджет Мояхан. По думите на източника, моделът се чувства зле заради децата, но не смята, че попечителството им ще се превърне в драма. Според нея, с Брейди ще се разберат цивилизовано за грижата на наследниците и няма да се превръщат във вторите Брад Пит и Анджелина Джоли.

Двойката съвсем наскоро си поръча имот в Маями за 17 милиона долара, като най-вероятно Бюндхен ще остане в същия район, ако се стигне до развод. „Жизел обича Маями. Тя има много приятели там. Вижда се като човек, който може да живее там постоянно“, казва близък до звездата. За момента Бюндхен се опитва да осъзнае ситуацията, обръщайки внимание на себе си чрез йога, медитация и уелнес терапии.

Преди дни стана ясно, че Жизел и Том вече са наели бракоразводни адвокати, като проблемите между тях са се натрупвали от години. „Ситуацията се развива от 10 години. Това не е нищо ново за тях“, категорични са близки до двойката.

Според официални информации, проблемите между съпрузите започнали, след като Брейди реши да се завърне към спорта само месец, след като заяви, че се пенсионира и ще обърне повече внимание на семейството си. Това, според думите на източници, е нагнетило още повече положението, защото Жизел е смятала, че най-накрая ще има съпруг в дома си.

За момента Брейди е изиграл четири мача за новия си отбор Тампа Бей в NFL, като Бюндхен не присъства на нито един от тях. Това е показателно за проблемите, тъй като моделът беше сред публиката винаги, когато съпругът ѝ играеше.

Според източник, Том е наранен от случилото се и се опитва по всякакъв начин да спаси брака си. Допълва, че Жизел е била тази, която е поискала развод, като в момента тя напада, а Брейди се отбранява. „Иска да защити себе си, интересите си, но не иска нещата да станат грозни и не иска да се кара. Ако има развод, което е все по-вероятно, иска нещата да станат възможно най-леко“, казва близък до спортиста.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари